MVO

Core Commit heeft drie programma's om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Deze programma's ondersteunen goede doelen en stelken beurzen voor de opleidingen van de Core Commit Academy ter beschikking.
Het uitgangspunt is dat we op basis van onze kennis, ervaring en instrumenten op het gebied van leiderschap andere mensen helpen bij het ontwikkelen van persoonlijk en organisaties bij het ontwikkelen van organisch leiderschap. We hebben hiertoe een drietal programma's ontwikkeld:

Core Commit Cares Non-profit programs
Met dit programma ondersteunen we non-profit organisaties met de inzet van het Waarden Profieltm en de Transformatrixtm. We stellen Waarden Profielen voor speciale tarieven ter beschikking en kunnen korting geven op opleidingen.

Core Commit Cares Academic programs
Wij stellen beurzen ter beschikking voor studenten of mensen die niet over de vereiste middelen beschikken en wel gemotiveerd zijn om één of meerdere opleidingen van onze Academy te volgen. Deze beurzen financiëren tot maximaal 90% van de kosten van een opleiding. Per opleiding zijn er maximaal 3 beursplaatsen beschikbaar.

Core Commit Cares Partnership programs
Wij zijn bereid onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten op het gebied van MVO met behulp van onze instrumenten. Via Accenture hebben we hun charity project voor Wereldouders ondersteund.

Top
EnglishDutch