Boekingsvoorwaarden Academy

Boekingsvoorwaarden en aanmelding

 

Deelname

 

Om een plek te reserveren voor deelname aan een van onze trainingen, dient u on-line een volledig het inschrijfformulier invullen of een ingevuld inschrijfformulier naar ons toe te mailen of sturen.  Wanneer uw inschrijfformulier bij ons binnen is ontvangt u een bevestiging van inschrijving en de aanbetalingfactuur van € 100,-. Zes weken voor aanvang krijgt u een factuur met het resterende bedrag van de opleiding, training of workshop. Ook kunt u het volledige bedrag in een keer op onze rekening overmaken. In beide gevallen dient dit bedrag 14 dagen na de factuurdatum op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Wacht met betalen tot u een factuur ontvangen heeft. Na ontvangst van de aanbetaling zullen wij u definitief inschrijven en ontvangt u een bevestiging.

Wij reserveren altijd een ruim aantal kamers in het conferentieoord waar de training plaatsvindt. Hieraan kunnen echter geen rechten ontleend worden. Indien u van de overnachtingsmogelijkheid gebruik wenst te maken, dient u zelf zorg te dragen voor de boeking van de accommodatie bij het conferentieoord. Tevens dient u daar uw wensen (dieet, rokers-/niet-rokers kamer etc.) zelf kenbaar te maken.

Ongeveer een maand voor de opleiding begint, ontvangt u een uitnodiging met de praktische informatie over het programma, de accommodatie en een routebeschrijving.

Annulering

Wij dienen uw annulering altijd schriftelijk te ontvangen. Bij annulering tot drie maanden voor aanvang van de training brengen wij u € 100,- in rekening voor gemaakte administratieve kosten. Bij annulering tussen drie maanden en vier weken voor het begin van de training bent u 25% van de cursusprijs verschuldigd. Bij annulering tussen vier en twee weken voor aanvang zijn wij genoodzaakt 50% van de cursusprijs in rekening te brengen. Bij annulering vanaf twee weken voor aanvang van de training bent u verplicht het totaalbedrag te voldoen. U mag altijd iemand anders in uw plaats deel laten nemen.

Indien wij op basis van het aantal aanmeldingen genoodzaakt zijn een opleiding, training of workshop te annuleren, ontvangt u bijtijds bericht en storten we het door u al overgemaakte bedrag terug.

Wachtlijst

Is de opleiding, training of workshop van uw interesse volgeboekt, dan wordt u automatisch op een wachtlijst geplaatst. Wij stellen u daar direct van op de hoogte. Wanneer er een plaats vrijkomt, is degene die boven aan de wachtlijst (op volgorden van aanmelding) staat,  het eerste aan de beurt.

Top
EnglishDutch